Ruiter Puzzel is een puzzelontwerpbureau dat voor elk blad een leuke puzzel heeft.

Woordzoeker

Start
Omhoog

Woordzoeker puzzel kopij

Bestel nu uw Lente woordzoeker, Zomer puzzel of Vakantie puzzel, Zomervakantie  woordzoeker of  Zweedse puzzel.

Voorbeeld woordzoeker: 17x17

Speciale op maat gemaakte Ruiter puzzel woordzoeker

Woordzoeker 10x10

Kleine woordzoeker 8x8


Voorbeeld woordzoeker

Toelichting woordzoeker

Na het wegstrepen van alle gevraagde woorden blijft er een aantal letters over die samen de oplossingszin of het oplossingswoord vormen. Bij een eenvoudige woordzoeker zijn de woorden eenvoudig van links naar rechts, boven naar onder of diagonaal val links naar rechts weg te strepen. Een woordzoeker wordt moeilijker als er ook woorden die in een andere richting weggestreept moeten worden in de woordzoeker zijn verwerkt. In de moeilijkste versie woordzoeker staan ook woorden in een hoek. De oplossing van de woordzoeker kan gelezen worden door de niet weggestreepte letters van links naar rechts en van boven naar  beneden te lezen. Een woordzoeker wordt ook wel een wegstreeppuzzel genoemd.

Deze puzzels zijn als een gewone woordzoeker puzzel op te lossen. Wij leveren  verschillende formaat woordzoeker. De oplossingzin of het oplossingswoord ontstaat uit de resterende letters.  Benodigde ruimte voor deze woordzoeker puzzels met omschrijvende tekst is ongeveer een A4. Woordzoeker zijn  ook zeer geschikt voor uw blad als u slechts een weinig  ruimte ter beschikking hebt.

Belangrijkste voordelen van een woordzoeker

  • Aantrekkelijke kopij.

  • Ondersteunt uw thema optimaal. Omdat de woordzoeker woorden die gezocht moeten worden voorgedrukt staan bereikt u; be´nvloed u ook de niet puzzelaars.

  • In een woordzoeker kunnen veel thematische woorden verwerkt worden. Als u met uw woordzoeker een (reclame) boodschap wilt overbrengen kunt u dus veel product namen en/of positieve eigenschappen daarvan onder de aandacht brengen.  

  • Er kunnen ook lange thematische woorden in een woordzoeker puzzel verwerkt worden.

  • In een woordzoeker kunnen woorden opgenomen worden die niet of zeer moeilijk te beschrijven zijn. 

  • De thematische oplossing wordt uiteindelijk gevonden uit de letters die in de woordzoeker niet weggestreept kunnen worden. Een woordzoeker kan een kort oplossingswoord maar ook een lange oplossingszin hebben.

  • Woordzoekers zijn op te lossen door een groot publiek;  jong of oud, beginnend en gevorderde puzzelaars.

  • Goedkope woordzoeker kopij.

Versies woordzoeker

Wilt u een woordzoeker puzzel bestellen?

Vraag vrijblijvend informatie over een  woordzoeker of een woordzoeker puzzel offerte aan.     

Andere dan woordzoeker puzzels bekijken?

Volgende/ vorige voorbeelden andere soorten dan woordzoeker puzzels.

Andere voorbeelden: ge´llustreerde -, onge´llustreerde kruiswoordpuzzel, woordzoeker, kinderpuzzel, rebus, cryptogram, sudoko, op maat puzzel en overige puzzels.

Home

 

Start Omhoog Puzzel kopij Gratis prijspuzzel Waarom puzzelen! Over puzzels Inhoud RP site Zoeken Contact

Ruiter puzzel (kruiswoord) puzzel ontwerpbureau,  webmaster@ruiterpuzzel.nl / tel  0348 471972 Copyright ę 1994-2010         Ruiter Puzzel   28 May 2011